Nabízíme

Tato část menu webu obsahuje nabídku, jak se také lze - možná zcela nečekaně - zapojit, spolupracovat a CHARITĚ ZÁBŘEH pomoci. Do potřebné kategorie se dostanete volbou v menu na levé straně obrazovky.

Přestože jsme nezisková organizace, najdete tu mnoho informací o naší doplňové činnosti a mikropodnikání. Je pro nás důležité, protože mnoho aktivit a služeb bohužel nemá víceleté, systémové a udržitelné financování a je na nás, abychom si v rámci vícezdrojového přístupu potřebné prostředky zajistili. Proto předkládáme nabídku několika služeb, které by jste mohli v běžném životě jednotlivců i firem potřebovat. Současně s benefitem, že pokud si je objednáte od nás, podpoříte naše snažení a pomůžete nám plnit naše poslání a rozvíjet charitní dílo v regionu. I tak ale nejde o čistou "komerci" mnoho projektů má sociální podtext a díky odběrům, nákupům pronájmům a výpůjčkám je pomáháte realizovat.

Konkrétně jste u nás na "dobré adrese", pokud hledáte dárečky, dárky i dary pro své blízké v rodině, nebo i obchodní partnery, spolupracující subjekty, vlastní zaměstnance. Nabízíme je jako výrobky klientů, se kterými k vám dokážeme vyrazit na stánkový prodej a účastnit se regionálních akcí. Případně také jako sortiment provozované kamenné prodejny Barborka. V ní si přijdou na své i kněží a lidé z farností našeho děkanátu, protože zde nabízíme potřeby pro kostely, křesťanskou literaturu a devocionálie (náboženské předměty). Pokud si nevyberete z našeho sortimentu a jste zvyklí nakupovat na internetu, jistě oceníte naše příjemné, dostupné a rychlé výdejní místo zásilek společností Zásilkovna.cz a PPL ParcelShop.

Pokud nechcete v zimě mrznout a máte kotel/kamna/krb na tuhá paliva, můžete se buď zahřát samovýrobou dostatečného množství dřeva na topnou sezónu, nebo to můžete svěřit nám a potřebná polena si objednat až s dodávkou domů. Získaný volný čas využijete příjemněji a podpoříte náš projekt pro resocializaci lidí ze společnosti vyloučených. Pokud se potýkáte s havárií vodovodního řádu, zateklo vám do domu/bytu nebo jen potřebujete urychlit opravy a stavební práce, nabízíme k zápůjčce na krátkou dobu kondenzační vysoušeče vzduchu.

Pro firmy, živnostníky a neziskovky nabízíme pronájem plně vybavených prostor jednací a zasedací místnosti v centru města Zábřeh, pro školení, vzdělávací akce, setkání se zaměstnanci. Reklamním agenturám a výrobním podnikům můžeme nabídnout spolupráci na jejich výrobním programu - umíme a dokážeme převzít část výrobních operací nebo jejich zakázky a realizovat ji v dílnách našeho sociálního pondiku REPARTO levněji a s benefitem tzv. náhradního plnění prací lidí s handicapem.